Luuhanalleuden ytimessä

2/15/2014

määh2
Päätin töräyttää oheen omakuvan, meitzi lomalla  ja päällä paljon puhuttu pulsupomppa, pusuja pompalle vintille!!
Huomatkaa myös harvinaisuus; match-made-in-heaven - kultaiset venytykset sekä kultainen kaulakillutin!


Hei,

tämän päivän olenkin viettänyt täysin luuhanallena. Luuhanalle on Puuhanallen vastakohta, sana kuvaa mielestäni täydellisesti tiettyä ihmisstereotyyppiä. Keksimme sanan Jeminan kanssa, kun olimme luuhanallerikkaassa ympäristössä.  Ko. termiä on sovellettu puhuttaessa erityisesti miespuolisista, jossain määrin kulttuurin kentällä työskentelevistä henkilöistä. Habitukseen kuuluu mustanpuhuvat, löysät hupparit, virkatut, nuhruiset tai muuten vain epäistuvat pipot sekä linttaan astutut skeittikengät. Esimerkillinen luuhanallen virka on toimia roudarina kaverinsa keikalla. Itse työstin uraani kotoa käsin. 
Piti kirjoittaa jonkinmoinen esittelypostaus itsestäni, mutta nyt mieleni on niin nuiva ja sanavarasto onneton, etten saa sanotuksi mitään jännää. Kirjoitan joskus myöhemmin. 


Tässä kuitenkin kivaa musiikkia!

Roosa suositteli mulle viime postaukseen Yhdentekevää-nimistä räp-duoa. Tämä osoittautui todella kovaksi vinkiksi, sillä ihastuin heti heidän meininkiinsä! Eräästä kappaleesta löysin myös vanhan tutun, Plutonium 74:en Ylermin, mikä tässä yhteydessä esiintyy nimellä Ylpee Isäntä. Plutonium 74 on huippuorkesteri, rakastan heidän lyriikoitansa sekä eri tyyleissä liikustelevaa, massiivista musisointia. Plutskua kuunneltiin nuoruudessa lukioaikoina, erityisesti iltaa istumassa kavereiden kanssa.  Huh pistin juuri Alakerran Orkesterin soimaan, ja tuntuu, että siirtyisin suoraan vuoteen -08, niin kreisiä!!! Täällä kämpässänikin leijaillut kynsilakanpoistoaineen haju metamorfasi juuri itsensä taannoiseksi kultalonkeron käryksi. Odotan Plutoniumin uutta julkaisua innolla, kuten myös keikkojakin. Ylermin ääni on ihanan huopatossuinen.



Tämä kappale kantautui korviini ensiksi Basson kautta varsin anonyyminä. Vajaa viikko sitten löysin sen uudestaan ja olen varsin mielissäni. Kyseessä on Jori Hulkkosen hieman erilainen biisi, joka on tehty Bruce Springsteen I'm On Firesta. Kappaleesta tulee mieleen seesteinen veneretki ja untuvapeitto. Ihanan utuisen etenevä.  Pidän myös sanoista  paljon.



Kuulin Kari Tapiiria ekaa kertaa parisen vuotta sitten, ja niin olin tohkeissani! Juuri jotain tällaista uutta olin kaivannut!  Kuten huomata saattaa, hullaannun helposti naiiveista ja nyrjähtäneistä sanoituksista.
Tapiiri inspiroi minua suuresti, tekee mieli aloittaa itselleni varsin epätyypillinen luontokuvausprojektin hänen sanoituksiensa ansiosta!!! Huh huh
Tämä biisi on melko vanha, mutta ihan huippu! Olisin halunnut linkittää uudemman, Loostkoosin kanssa tehdyn kappaleen, mutten löytänyt Soundcloudista. Tyylikäs ja harmoninen asetteluni olisi mennyt ihan pilalle Youtube-linkityksestä. Ei vaan pysty. 



Nyt menen hakemaan pyykit ja sitten ehkä ostan suosimani Eldoradon halpisomenasiiderin. 

Onko teillä samoja musiikkisuosittekeja, -mielikuvia, -kriteereitä, -kokemuksia tai muuta vastaavaa????

Yhä voi muza_mazailla ja vinkata jonkun himo_hyvän_hitti_biizin meitzille!!!

Moikka!

Linda   

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Komee muijja!

    Mulle oot aina enemmänkin hali nalle kuin luuha nalle ^^ (juuh tällainen romanttinen lähestyminen...)

    Kuuntelin noita biisejä silloin lauantai-iltana kun suosittelit, mutta ei jääny kyllä mitään mieleen! Tajusin äsken että Kari Tapiiri on siitä tuttu mies, että se oli Lana del Reyn lämppärinä viime kesänä!! Mutta juu, meikä digaa vaan Nylon Beatii :::P

    *kuin rotta kuuluu viemäriin, mä elämästä pidän kiin*

    VastaaPoista
  2. Juuh kiitti oot mullekin pelkkää hali nallea *iso karva käpälä taputtaa pää laelle ja näin ollen lämmin henkinen terve tuliais hetki* ........ Kuunteleppas uudestaan, laatu_______muzaa, vaikka itse sanonkin!!! juuh jätä ne naikkarit vähemmälle *nananaaa* *siideri sua liikuttaa*

    VastaaPoista

L U K I J A T