Kevät ja vaikka mitä tekemistä

3/26/2014

004002

Kevään merkkejä ilmassa ja kuvissa!! Huh nyt luotan siihen, että tää jäbä ei enää häippää ja jätä mua hätään, vähä tällast räbää, jou jou flow meitsillä juuuh!!! Rap-kollegani Jeni-Massi ehdotti juuri, että tekisimmin uuden biisin, Kimmokammo nimeltänsä se kipale. Suostuin ilomielin! Kevään  yleinen ihanuus valtaa muutenkin mieleni; ostin juuri uudet Pomari-henkiset kepeät kiiltonahkakengät, joita käytin eilen ekaa kertaa! Ja löysin myös kirpputorilta neljän euron kivipestyn pulsufarkkutakin, mikä osoittautuikin tuttujen vanhaksi! Huomenna hööpötän kaverini ottamaan joitain asukuvia minusta ja näytän tältä: n_______n.   

ps. Huh sen kauan puhutun oman esittelypostauksen tekeminen on todella vaikeata, tällä hetkellä olen niin tympääntynyt itseeni, että paska tyyppi on ainoa, mikä irtoaa kuvailuksi itsestäni. Ja luuhanalle.  Kandee silti kuitenkin pysyä lukijana. 

No musa on ainakin hyvää, Kalle Kinoksen, eli entisen Idän Ihmeen tosijees ja menevä biisi, kandee kuunnella!!!  Tampereen murrekin kuulostaa niin nostalgiselta nykyään, mainiota riimittelyä. 



Linda

You Might Also Like

0 kommenttia

L U K I J A T