Kissoista ynnä muusta tärkeästä

4/05/2014

002
 009 
007

Kivoja seikkoja viime ajoilta, täälläkin tapahtui kerrankin jotain jännää; Iisa nimittäin esiintyi eilen illalla, varsin tunnelmallinen keissi se. Otin kameran mukaan, tosin turhauduin laiskasti tarkentavaan objektiiviini, mutta toisinaan asiat voi kai laittaa taiteellisuuden nimiin. Tämän lisäksi iloa ovat aiheuttaneet nahistuneet kukkaset ja uusi tulokas posliinieläintarhassa. Kissa, jolla menee ilmeisesti hyvin. Silmätkään eivät harita tai habitus kieli tympääntymisestä. Ostin silti, se oli sen verran söpö ja minulla on virallisesti kissakuume!! Paljon parempi kuin myyräkuume.  Haaveilen alinomaan kisusta, joka kipittelisi ympäri asuntoani ja nukkuisi kippuralla sänkyni päällä. Täten haluaisinkin esittää pari julkista kysymystä kissan omistajille:

-onko kissan yksinhuoltajuus haastavaa opiskelijalle?
-miten aristokatti kasvatetaan?
-onko kaksikielinen kissan kasvatus vaikeaa? Kokemuksia?
-vihaavatko kaikki kissat remmissä kulkemista? (lapsuudessani sidoin sen aikaisen lemmikkini, ulkona vapaasti liikkuvan maalaiskissa-Violan matonkudenaruun ja yritin opettaa sitä seuraamaan minua. Kissa oli nyrpeä ideasta; se joko jumitti paikallansa tai kellahti kyljelleen. Itsepintaisesti vedin sitä silti hiekkatietä pitkin. Killitti minua haastavasti takaisin.)
-onko olemassa design-raapimispuita kissoilla? Tai  edes hienoja? Ne mainstream-hökötykset ovat todella rumia. Älkää tuomitko kuitenkaan pinnallisuudesta.


Juuh, tällaista tänään!


Vi hörs, 

Linda 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. muuta en kisuista osaa sanoa kuin että kiimaisten kissojen kanssa asuessa tarttee korvatulpat jos haluaa nukkua. nimimerkillä mama cat käy kuumana koska kevät...... (mut onhan ne aika sulosia karvapalloja kuitenkin!)

  VastaaPoista
 2. Roosa, ihan hyvä tieto sekin, jos tulevaisuuden kisuni heittäytyy kevätviriiliyden valtaan hah!!!! Huh musta tuntuu, että onnelisuusprosenttini nousisi silkasta kissan kehräysäänestä. <3________<3

  VastaaPoista
 3. Kisut nukkuu ison osan päivistä (ainakin 16 h !!), joten luultavasti kisu sitten uinuilisi onnellisena siellä sängyllä kippuralla ne ajat joina sinä opiskelet ! Minun Paavo-kisu ainakin tykkää kulkea valjaissa kun se on pienestä saakka käynyt ulkona niiden kanssa. Ei siis ainakaan ihan kaikki kissat vihaa kulkea remmissä !
  Design-raapimispuista en tiedä, mutta zooplussassa on ainakin joitakin, jotka ei ole ihan niin hirveän kamalia.
  Sitten vielä minun pieni oma empiirinen tutkimus siitä, että poikakisut on mielestäni yleensä sosiaalisempia tapauksia kuin tyttökisut. Tämän tosin saa todistaa myös vääräksi !
  Olikohan nyt tarpeeksi kisuasiaa....heh.

  VastaaPoista
 4. Oi kiitoksia hyvästä kissatietoudesta!! :- ) Tuo remmi-fakta ilahdutti erityisesti, sillä haluaisin tehdä kävelylenkkejä kissani kanssa ja myös se, että kissoille voi olla joitain siedettäviä raapimispuita. Siinäpä olisi hyvä aluevaltaus jollekin muotoilusta kiinnostuneelle, nimittäin linjakkaat ja yksinkertaiset raapimispuut!!!

  VastaaPoista

L U K I J A T