Helmi musiikki ja helmee safkaa

6/28/2014

002


Olen aivan hurahtanut Ruohonjuuren green smoothie -jauhesekoituksesta tehtävään pirtelöön, maistuu just sopivan terveelliseltä ja muhun tietenkin uppoaa kaikki detox/puhdistus-lupaukset.
Postauksen otsikko on lainattu ja sovellettu omiin tarpeisiini lempiartistltani, Mc Manelta, jonka tuotantoa en valitettavasti nyt suosittele, vaikka räbä-henkisyyttä löytyykin näistä valituista paloista! Tämä kesä on ollut jotenkin poikkeuksellisen mukava, sen on ehkä mahdollistanut pienimuotoinen työttömyysjakso, joten aikaa on jäänyt muuhunkin kuin muiden eritteiden siivoamiseen ja sänkyjen petaamiseen. Tai sitten en vain enää ole niin likinäköinen kaikille mukaville asioille! Kirjoitin eilen illalla ennen nukkumaanmenoa listan kaikista niistä kivoista asioista, jotka ovat kerenneet jo tapahtua tai vastaavasti siintävät edessä - kohtia oli ihastutavan monta. Eilen ilahduin suuresti erään kierrätyskeskuksen sympaattisista, keski-ikäisistä miesmyyjistä, joiden vuoropuhelu kuulosti koomisen käsikirjoitetulta sekä kansankieliseltä. Harmi kun en enää muista, mitä kaikkia sanoja tai lausahduksia he käyttivät! Kauppareissuni huipentui siihen, että sain ihastelemani bleiserin ilmaiseksi!


Kysymyksiä:
-Kiinnittääkö muutkin ihmiset huomioita ihmisten erilaisiin puhetyyleihin ja sanavalintoihin? Itselläni on ollut inspiraationa erityisesti keski-ikäiset ja vanhukset!!  Ja innostuu moisesta, niin että haluaa vakiinnuttaa kuulemiansa termejä omaan kielenkäyttöön XDXD lopputulos on koominen, tietty.
-Onko teillä ollut kiva kesä? Miksi?
-Musasuosituksia saa antaa, jos juolahtaa mieleen!!!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hei. Kyllä kiinnitän huomiota sanavalintoihin ja rikkaaseen kieleen. Naureskelen yleensä itse omille sanoilleni.... Mutta joo, keski-ikäisillä ja nuorilla pojilla/miehillä on yleensä hyviä heittoja. Esim "siinä on vinha perä".

    Joo, tää kesä on ollu todella erittäin jeessi. Oon pannut merkille, että niin monella muullakin. Itse siihen kivuuteen on enimmäkseen vaikuttanut, ei ole tultu kotoa hakemaan. Hyviä kohtaamisia.

    Ei ole biisi-ideaa, mutta päässä soi Salsa Tequila.

    VastaaPoista
  2. Wanderer, oho huomasin kommenttisi vasta nyt! Mutta haaah just ihan best tosiaankin keski-ikäisten tai vanhempien miesten sutkautukset (ei tosin ihan aina). "Vinha perä" mainio esimerkki :---- D ihan alkoi hymyilyttämään, kun sen lukaisin! Jep, pitää tajuta, että itse voi (ja pitää) vaikuttaa asioihin, niin silloin hyvä tulee. :- )

    VastaaPoista

L U K I J A T