Hemma hos mig mellan 15.30 och 17.00

10/17/2014

004
001
002

Sain vihdoinkin asuttamaani yksiöön uusia, mieluisia huonekaluja sekä koristehärpäkkeitä. Aiemmin minulla oli ruskean senkin tilalla kliinisen valkoinen, melko tylsä lipasto, joka hukkui seinään ja oli muutenki möhkälemäinen. Olen pahimmanlaatuinen kirppis- sekä koriste-esineihminen, ja pidän tietenkin vanhoista huonekaluista. Hullaannun myös helposti hyvän ja huonon maun rajalla olevista jutuista. Uusi senkki onkin oiva alusta erilaiselle asetelmille, joita tykkään näperrellä haalimistani tavaroistani. Ehkä otan käyttöön vuodenaika-asetelmat-konseptin, joka on tuttu entisestä opinahjostani, Steiner-koulusta.  Tosin huovutetut tontut ja tammenterhot saavat jäädä................ 
Tällä kertaa tasoa koristaa (omalla mittakaavalla todella minimalistinen  ^__^) lasipurnukkakokoelma sekä vanhahtava eläintaulu kirppikseltä. Varmaankin joulun lähestyessä kierosilmäiset ja törähtäneen näköiset posliinielukat ryömivät koloistansa ja sulostuttavat omistajaansa vinksahtaneilla olemuksillaan.

Toinen ilahduttava seikka on uudet hyllyt autioituneelle seinälle. Suosin pastellivärejä sisutuksessa, joten vaalea roosa oli itsestänselvä vaihtoehto minulle. Hylly hakee vielä rooliansa, toistaiseksi se on koriste-esineiden alustana, eikä tavaroiden virallisena säilytystilana. Kolmas mukaan päässyt kiva (ja sävyihin sopiva) juttu on synttärileipomukseni. Tein ravinteikkaamman version omppupiirakasta, käyttämällä pohjaan mm. spelttijauhoja, kookosrasvaa, raakaruokosokeria sekä maustamaton soijajogurttia. Lopputulos oli tosi maukas, eikä lainkaan liian imelä - huomatkaa myös nostalgiset ysärikynttilät!  ❤____

Huh tuntuipas tönköltä ja kankealta kirjoittaa pitkästä aika.........

Linda

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Ihania kuvia, kauniin harmoninen tunnelma niissä :) Ja tekstiä oli mukava lukea, kirjoitat niin, että siitä välittyy persoona kauniisti!

  VastaaPoista
 2. herran pieksut sentään miten hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. Alfie, oi oi nää on kyllä aivan lempparit!! <3___<3 olen niin mielissäni, kun sain hankittua ne!

  Anni, voi kiitoksia paljon, kiva kuulla!! :-- ) Kirjoittaminen tuntuu aika ajoin tönköltä, kun ei ole vhänään aikaan satuillut mitään!

  Roosa, no hitsi vie toveri, kiitokset mieltä lämmittävistä kehuista!!! n____n :*

  VastaaPoista
 4. aivan ihanan näköstä, lisääki kämpästä kuvia vaan!! ::3

  VastaaPoista
 5. LINDAAAAAAA haluun tasan just nyt sun luo kylään!!!!!!!! HITON hienot hyllyt ja mahetsu asetelma, kannatan vuodenaika-asetelmia, just hyvä!!!!

  VastaaPoista
 6. Nelly, ojj tack!! Teen kyllä varmasti jossain vaiheessa toisen postauksen, minkä aiheena on asuntoni.

  Idu, kiitoksia tuesta!!!!!!!!! Terwetuloa!! <3___<3 !!! :*

  VastaaPoista

L U K I J A T