Paheellisten laulujen kerho

3/16/2015

Täällä on tänään paheellisten laulujen kerho, tervetuloa!  Aihealueina tyypilliset huumeet sekä sexi!!  Molemmat esittelemäni kipaleet ovat varsin tuoreita sekä myös tarttuvia, kandee kuunnella!!


Povaan tästä Jalkajousi-Jannen biisistä tulevaa keväthittiä. Yleensä en sen suuremmin perusta räpättävän tällaisista aihealueista (jooh no Majuri ja Petri kännis ja läpäl XD), mutta Inessiiviin on melko hyväntahtoinen sekä tarttuva kappale, joten miksipäs ei tällä kertaa.            
             Pajafella on mulle hyvin uusi nimi ja ilmeisesti myös tamperelainen, kool. Tykkään rennosta              meiningistä ja flow'sta, tällainen biisi sopii niin hyvin kevätauringon kuorruttamiin               rentoihin illanistujaisiin, huhhuh täydellinen visio. 


Ehkäpä tämä paheellisten laulujen kerho -konsepti vakiintuu niin, että alan tällaisena hartaana räppimimminä esittelemään teille parhaat sekä paheksutuimmat biisit kuukausittain! 

Saa linkittää omia musaehdotuksia, mielellään räppiä! Onko ehdotukset teille jo ennestään tuttuja??  Ensi kesästä tulee kyllä niin kova räbäkesä että huhhuh!!

Linda

You Might Also Like

0 kommenttia

L U K I J A T