Ranta-Rolexeja, mojitoja, palanutta nahkaa, moskiittoja

2/05/2014

eli ensimmäinen Kanarian reissuni. Luonnollisesti olen pilkannut helppoja pakettimatkoja tai ylipäätänsä turistikohteisiin sijoittuvia lomia. Noh, mutta olihan mulla ihan kivaa. 010 003 005 006
0002 jeij 009


Jouten oloa uima-altailla, rannalla luuhailua, mauttomien sekä mahtipontisten kauppakeskusten ja hotellien arkkitehtuurin tarkastelua, klassinen "pieni" patikointi perheen kanssa läheiselle vuorelle ja sieltä nälkäisenä paluu alas(rinnastettavissa lapsuuden liian pitkiin hiihtoreissuihin), visiitti paikallisten asuttamaan kivaan kylään, ruotsalaisten turistien salakuuntelua, marjapuuroisia auringonlaskuja, satunnaista naukkailua ja yleistä ihmisten tarkkailua ynnä muuta sellaista. Niistä oli minun lomani tehty. Pyörrän puheeni turistilomien turhanpäiväisyydestä, tämä tuli tarpeeseen! 


 Linda


 PS. pitää tehdä pian esittelypostaus ja kertoa, kuka meitzi_on_miehiään!!!

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Hei nyt lopetiloppumaan tämmösen matkafiilistelyt! Alkaa tekemään mieli lentämään ties minne.
  Vaikka mulla ei oo ees varaa sanoo...
  Aiheeseen liittyen, naurettiin oikein kun yks kaveri lähti just Pattayalle, mutta varmasti erittäin jees sielläkin. missä vaan mis on lämmitä.

  VastaaPoista
 2. Wandrer, heh matkakuvia mulla lienee olevan eniten koneen uumenissa :--- D varoitus_vaaara siis! Ja jep, Pattayakin voi yllättää, vaikkei ekana tulisikaan mieleen!

  VastaaPoista
 3. Heh mäkin olin Kanarialla isän ja veljen kanssa. On niin helppoa vähätellä valmismatkoja (ja niitä kohteita), mutta loppujen lopuks mitä väliä sillä on meneekö johonkin nepalilaiseen munkkiluostariin vai Gran Canarialle. :D Oli just hullun rentouttavaa maata suurin osa lomasta rannalla ei mua olis nyt sivistyminen ees kiinnostanu. :--DD

  VastaaPoista

L U K I J A T