~~InTeRnaTional lovEr touR 2013~~

1/31/2014

REILIII 111 as Smart Object-1

kukkaaaaa
linddduuu

mööö


Kuvia viime kesän interrail-reissulta kera Jeminan. Meidän  ~~InTeRnaTional lovEr touR~~ (juuh mahtipontinen nimi ^_____^ , showbuzzz waatii, SexyAbuelitas knew it!)  lähti Tukholmasta ja viimeisenä etappina oli  meille jo ennestään tuttu Barcelona. Siinä välissä kerittiin käydä Kööpenhaminassa, Amsterdamissa, Pariisissa sekä Montpellierissä.

Ensimmäisessä otoksessa Jeni-Massi kädet taskussa (juuh pelaa taskubiljardii, häät maksaa miljardin, vähä veljellistä huulenheittoa velikuomasta n_____n )  Köpiksessä, vapaakaupunki Christianian ainoalla alueella, missä kameran esiinkaivaminen oli sallittua. Kööpenhamina oli lumoava! Olimme tuurilla onnistuneet varaamaan hostellimme idylliseltä Norrebro-nimiseltä alueelta, mikä oli täynnä mielenkiintoisia sekä vaihtoehtoisia ruokapaikkoja, second hand -liikkeitä sekä persoonallisia pikkuputiikkeja. Jonkin tutkimuksen mukaan tanskalaiset olisivat maailman onnellisin kansa, enkä tohdi ainakaan oman visiittini perusteella tätä tulosta lytätä! Kaupungilla nimittäin kiinnitimme huomiota käsikädessä kulkevien parien määrään, jotka varsin avoimesti jakoivat hellyydenosoituksia toisillensa! Ja olivat hyvännäköisiä ja tyylikkäitä ja vaikka mitä!

Keskimmäisen kuvan kasvisto on kotoisin Tukholman Rosendahl-nimisestä, luomuviljelyyn satsaavasta puutarhasta, ja sen jälkeisessä otoksessa piknik-eväät ja Jeminan jalka tuulettumassa Pariisissa. Muuten mukava eväsreissu, mutta pullonavaaja puuttui - tosi nolo moka tällaisilta konnossööreiltä.
Vikassa kuvassa virnuava meitzi ja takki, jota kerroin ikävöiväni. Rakas pulsupomppa ja paljon nähnyt midi-hame, huh huh.

Matkakuumemittari nousee korkeisiin lukemiin ja kesänkaipuubarometri taittuu kaakkoon, kun selailen arkistojen aarteita.  Kuuntelen lohdutukseksi Loost Koosin Takaisin Tallinnaan ja sitten menen varmaankin hiplaamaan paria kukkamekkoa.


-Linda


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Vitsi, olispa kiva kans lähteä joskus reilaamaan! Ja tosi kivan näköinen tuo sinun hameesi :)

  VastaaPoista
 2. Anni, kannattaa, jos siihen tulee mahdollisuus! Itse haaveilen reissusta itä-eurooppaan, valloittamatonta aluetta nääs. Ja kiitoksia! :- )

  VastaaPoista
 3. Ohhh sweet memoriezzz!!! <3____<3 minäkin kaipaan reissupompan keveyttä harteilleni!

  ja juuhh, taskubilist 24/7 ^^

  VastaaPoista
 4. Jemina, juuuh jäbä taitaa olla suomen mestari taskubiliksessä vuotena -05, jos oikein muistan??? *______* juuh kauniiden muistojen katveessa juuh

  VastaaPoista

L U K I J A T