Loka-Linda feat. Jeni-Massi - Pompankääntäjät

1/29/2014

rahaavaa Kankaanpainanta pompankääntäjänkarttapallo
Ruoka
 


(Viikonlopun kuvissa mm. Massimuija melko luontevilla kauneusunilla, komeaa kuusikkoa ikkunasta, sisustusdetalji-otos hienosta karttapallosta - mulla itselläni on pienempi sekä pimeämpi versio tästä, sekä kikherne-curryn syömistä persialaisella matolla. Ehkä seuraava biisimme voisi olla Taikamatto, kertoen tästä ylellisen pehmeästä kodintekstiilistä. Promokuvat luontevasti maton päällä, suoralla salamalla.)Viikonloppuvisiitti ystäväni Jeminan luona maalaisidyllissä, oli huippukiva nähdä pitkästä aikaa! Vierailun aikana kehitimme itsellemme uudet rap-nimet - aikaisemmin kun olimme niittäneet mainetta puoliksi espanjan- ja englanninkielisellä tanssiryhmllä ~~SexyAbuelas~~. Itse olin taitelijinanimen JuanitaBootyta takana, Jemina taasen tunnettiin LourdesTetaksena, meillä oli jopa yksi hittikin, Tu eres mi Chico Malo. Mutta nyt on tapahtunut muutos, suorainen suunnanvaihto.
 Takin käännös. Niimpä uusi sinkkulohkaisumme onkin nimeltään Pompankääntäjät. Sana "pomppa" on vakiintunut kielenkäytössämme vastineeksi takille, todennäköisesti sen humoristisen kaiun takia. Niinpä se sopi täydellisesti kuvaamaan tätä tilannetta, jonka jaamme. 

Emme enää ole pintaliitäjä-tanssityttöjä, jotka lauleskelevat pahoista pojista, vaan kantaaottavia sekä itsenäisiä sanoittaja-sovittaja-säveltäjä-tuottajia. Suomen kielellä. Taiteilijanimien keksimiseen meni kotvanen, mutta lopputulos on mielestäni loistava! Myönnän omassani olevan jotain samaa ihailemani Lika-Aki-nimen kanssa, mutta Jeni-Massi on vähintäänkin omintakeinen! 

 Alan melkein uskoa näihin rap-fantasioihin, YO YO. Pompankääntäjät-sinkku on vielä hieman kesken, mutta lupaan julkaista valmiin version täällä! Jos olisin enemmän musamiekkonen, niin varmasti olisin jo radiossa! Riimejä nääs povarit täynnä. Mulle tulee aina, joka vuosi kevättalven aikaan (lasken toiveikkaasti tämän jo kevättalveksi) suomenkielinen rap-herääminen. Alan kuuntelemaan kotimaalaisia artisteja, erityisesti kesäiseksi mieltämiäni biisejä, haaveillen ympärivuorokautisesta valosta ja lämmöstä. Yöpyöräilystä, puistohengailusta, pulsufarkkutakistani, iltaisesta lämpimästä vastavalosta, nousuhumalasta terassilla ja pitkistä mekoista.

Olen nyt todella viriilinä tämän blogin suhteen, aivan innoissani! Olen varmaankin vuoden verran puhunut tietyille kavereilleni, että haluaisin perustaa oman blogin sekä olla tuottelias melko säännöllisesti. Ulkoasua on kuitenkin vielä keskeneräinen, haluaisin muokata siitä miellyttävämmän.Onko siellä muita räp_____henkisii_____jäbiä??

Muza_____suosituksia??

Rap____alter-egoja??


Terveisin,

Linda


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. NAUKKIS______123 ILMOTTAUTUUU!!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Naukki_123, IHANAA!!! PURPPURAVIRRAT SAA SUT MUUTTUMAAN ~~~ tervetuloa!!! <3_________<3

  VastaaPoista
 3. Vai feat. Jeni-Massi??? Jäbä meinaa valloittaa meidän bändin?!? Huhhuh mikä räbä jäbä...... -.-

  *tää on niin tätä, niin on niin on. Välillä itketään välillä nauretaan**

  VastaaPoista
 4. ui ui ui ui uiiii ei muuta *_________________*

  VastaaPoista
 5. Jemina, no juuh suuren luokan väärinkäsitys tässä..... u __________ U otsikolla viitattiin päivään, ei biisin, että juuh ei mitään oman egon pönkitystä kuitenkaan.... Hyvän biisin kuitenkin mainitsit, ** tää on niin tätä, niin tätä** **välillä tosiaankin itketään, välillä nauretaan ** Sopii niin hyvin elämään juuh ^___^ tosi oivaltava ja syvällinen...


  Krts, ui ui JEEEE!" *___________* +___________________+

  VastaaPoista

L U K I J A T